ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

При направена от Вас поръчка, наш представител ще се свърже с Вас по телефона за да бъде потвърдена поръчката. Приемането й от нас се счита за обвързващ договор.

Плащането на поръчката става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка, като разходите за куриерските услуги са за сметка на клиента.

Цени за доставка:

· За цялата страната доставките се извършват от куриери на Bulpost . Цената на доставката е между 5.00 и 7.50 в зависимост от теглото на пратката. За актуалните цените на куриерските услуги на Bulpost може да проверите на http://www.bgpost.bg/

· За поръчки на стойност над 100 лв доставката е безплатна за територията на България.


Екипът ни ви моли да се свържете с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони, ако се случи поръчаните от вас продукти да не ви бъдат доставени в рамките на 7 работни дни.

За момента не правим доставки извън територията на България.

При доставка, моля проверявайте пратките за транспортни дефекти. Ако пратката е с повредена опаковка и/или с не пълно съдържание, не я приемайте - тя ще бъде върната обратно при нас, подменена и изпратена отново, като допълнителните транспортни разходи ще бъдат за наша сметка. Ако приемете от куриера стока във видимо повреден вид, ние не бихме могли да я подменим, тъй като няма да бъде възможно да установим виновния за щетата.
Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към вас в момента, в който я платите и получите.